Tisdagspass

Idag började man morgonen med ett träningspass på Actic kl 7 på morron riktigt skönt. Iväg till jobbet där har vi småplockat och städat.

Eftermiddagen gick vi in till stan en sväng och hämtade en kompis dotter så nu har vi precis landat på Malmudden efter skidtur i Måttsundsbacken

Söndag

Idag tog man de mest lugnt men vi gjorde oss en sväng till Storheden, hemma igen så började jag laga till Regnbågsbiffen fler som gillar det passade då på att bjuda vännen H på lite mat idag.




Maja i mysartagen




Sotis som myser med lillhusse

Helgen

Igår lördag började jag morgonen med att städa lite fick även ihop lite roliga saker också hann med att sy och även sticka.

Strax efter lunch kom mamma hit då tog vi oss lite fika för att sedan åka in till stan en sväng, väl hemma så började vi med bullbak och lite tacosmat till middag.







Detta som jag börjat att testa sy, riktigt roligt






Dom smarriga bullarna som blev bakta

Intensiv dag

oj oj idag har jag verkligen inte hunnit med känns det som,,in på jobbet började med att plugga lite bokföring riktigt kul att göra det nu. När A-L kom till huset så började vi att joxa på och göra i ordning rummet till Länkarna.

Onsdag

Idag blir det träning för mig på förmiddagen och hoppas att de onda försvinner har tydligen legat riktigt tokigt illa inatt.

Till jobbet för att öva lite bokföring för att senare ha Bildtolkning ska bli spännande.

Älskar livet

ÅÅÅ vad jag trivs och mår bra med allt just nu,,,,har träffat nya underbara vänner under våren/hösten och jag bara älskar er hoppas ni vet vilka ni är.

Blev middag hos vännen H idag plättar med hemmagjord svartvinbärssylt mums fillibabba *ler*

Frissan

Idag begav jag mig till frissan för jag ville så göra något kul med håret så de blev en klippning




Blev riktigt nöjd


Har varit en riktigt trevlig dag på jobbet tror det här kommer bli så jäklars bra

Hade H och L på middag här idag riktigt mysigt var sååå längesen vi sågs nu,,,

Handarbete

Här kommer lite nytt som jag stickat färdigt




Snurrsjal




En riktig mys halsduk




Sista projektet jag gjort klart

Bildkollage

Här kommer litet kollage med bilder som jag haft i min mobil ett tag som inte kommit in på bloggen




Sotis som myser i lillhusses garderob




Sotis son Nisse som blivit såå stor,,,gullis





Filosofen Rasmus som ser ut att fundera ut något bus *ler*

Fortsättning Måttsund



Blev lite syskonmys kan behövas så man orkar åka lite mer



  

Ser lite fundersamma ut kan de tänkas vara redo för backen igen,,jepp nu kör vi,,





Där kom visst chaffören med på bild en aningens trött och varm pust!


Tack Peter, Ida, Kajsa och Rasmus för en jättetrevlig dag i backen, Älskar er!

Slalommys med familjen

Jahapp blev visst dålig uppdatering denna vecka,,,,varit mycke planering på jobbet haft min administrationslärare förbi en av dagarna och visade mig hur jag skulle köra igång med Visma bokföringsprogram riktigt kul faktiskt.

Igår fredag kom Ida och Kajsa hit har saknat dom blir oftast varannan helg som vi ses.

Idag åkte vi iväg till Måttsundsbacken för att åka slalom med alla mina älsklingar riktigt roligt men jösses sååå jobbigt.


    

Ett förväntasfullt gäng på väg till backen tyvärr fastnade inte chaffören på bild *ler*







En duktig kille som åkte helt själv idag,,,tack Ida och Kajsa



     

Ett trött gäng som fick sig välbehövlig fika med smörgåsar och varm choklad





Ny vecka

jösses vad veckorna går av bara farten. Då har vi måndag och än så länge känns den bara bra. Har varit en helg som varit fullt upp men kul har de allt varit. Lördag då var grabben på kalas hos en klasskompis så då passade jag på att åka till jobbet och fortsätta måla blir sååå fint. Söndag då var vi ut till Alvik för då hade en kusin fyllt år, hem och äta middag för att sen skjutsa gossen till en kompis och mamma och pappa åkte till Susanne för att surra och dricka kaffe riktigt trevlig söndagkväll.

Renovering

Sådär då var man hemma efter en hel arbetsdag på jobbet med renovering blev målning, mattläggning och även möblering hann vi fixa med det kallas teamwork. Tack alla inblandade Susanne, Kenneth, Peter och så lilla Rasmus som chefade på kontoret idag *ler*

Helg igen

Hann med en kaffetår hos vännen H på morron, sedan så drog jag iväg till jobbet för att slutföra målningen kommer bli sååå fint. Blev sååå glad igår fredag när jag ställde mig på vågen har inte vägt mig sen i december och nu så visade det på -5 kg Jihoo!

Racer fart

He he fick lite påtryckningar från vännen H att hon vill att jag uppdaterar så hon har lite koll vad jag gör under veckorna. Denna vecka började med måndag som vanligt iof jag drog iväg och tränade på förmiddag för att sedan ta tag i en del administration/facebookcirklar på jobbet. Tisdagen blev lite inhandling av diverse kontorsvaror, planering för framtida projekt. Onsdag då var vännen M här och planerade lite framtida saker ska bli kul. Torsdag då körde vi med Stickkafé och vi var ett par stycken alltid roligt att träffas. På kvällen så stannade jag och Susanne kvar här för att börja måla våran myshörna blir sååå fint. Fredag då körde jag träning på förmiddag för att sedan gå till Lernia för att göra lite bokföring de gick som sagt å helsike när inte datorerna vill fungera så jag åkte till jobbet och fixade lite grejs här istället.

Träning

funkar riktigt bra att komma sig iväg till gymet,,,känns även jättebra efteråt,,,,idag har varit en riktigt samtalsdag på jobbet men är kloka saker man diskuterar. Har haft mina tjejer här i helgen och dom är kvar ännu men kommer åka med bussen kl 19 ikväll eftersom det varit så mycket olyckor efter E4:an under dagen.

Ny månad

Idag hade vi då februari och den hade att erbjuda, träning på förmiddan, sen iväg till jobbet där jag fixade FB grupperna med lite bilder. Eva från Lernia kom förbi för att hjälpa mig med Visma administrationsprgram på datorn.

RSS 2.0