Träning

igår söndag bestämde jag mig för att nu jäklars ska jag ta mig en liiiten träningsrunda på gymet,,,har som sagt haft en del problem med min ena skuldra därför jag nu bestämde mig för att åka,,,kändes bra så det blidde ett träningspass nu på morron också innan jag drog till jobbet.

På jobbet gick det framåt idag har varit rätt mycket nu att göra. Kvällen bestod av ett möte på jobbet som jag tyckte kändes bra.

Kompisdag

Idag så har jag och Rasmus varit iväg och hälsat på vännen Elinor och hennes barn så dom har lekt för fullt i flera timmar. När vi kom hem så kikade Rasmus på en film och jag försökte mig på att få ett slut på ett handarbete som jag hållit på med ett bra tag.

Till middag då kom våran fina granne och hennes dotter hit på middag och lite kaffe i efterrätt..

Facebook

idag så har det fixats och trixats med olika cirklar som är lagt till på Facebook,,,efter hämtning av barn så åt jag och gossen middag för att sedan mysa med lite spel, grannen hörde av sig och då blev det lite lek för gossen och kompis själv blev det kaffe och surr...

Lernia

idag så blev det lite utbildning på Lernia så kanske man blir lite klokare och så vad gäller Excel,,,är nu på jobbet och knåpar på för fullt,,,planerar och donderar

Excel var faktiskt riktigt roligt när man kom igång så jag tar tillbaka att jag inte alls har gillat detta dataprogram kommer långt med de

Födelsedagar!

Ja må dom leva, ja må dom leva, ja må dom leva uti hundrade år! Grattis till Ida 15 år och Kajsa 13 år fattar inte vart tiden har stuckit iväg. Mamma älskar er!

Fredag

och idag blir det Lernia för mig eftersom jag ska lära mig bokföring inför ev kommande administratörsjobb, sitter just nu en sväng på jobbet sen bär det av mot skolan...


Stickkafé

Tog mig en tidig promenad till jobbet på morron ville förbereda en del inför stickkafét som är under dagen idag. Hemma i eftermiddag så blir det att åka till Måttsundsbacken för att åka lite slalom med Rasmus.

Möte, möte och möte

Onsdagen var en enda stor mötesdag,,,åkte med till Brukarrådet när dom hade möte lite intressant att höra vad dom har för planer, tillbaka på huset så hade jag lite möte med Qvinnoqulan hann sen med lite stickning för att sedan ha möte med Susanne och Helene från Lernia.

Väl hemma på kvällen så stickade jag och gjorde färdig en jättehalsduk som Annica velat ha hjälp med så nu är den helt klar.

Planering

idag har det som vanligt gått av bara farten på jobbet,,,fixat och donat,,åkte iväg på en liten shoppingrunda från förmiddag så det blev lite handling av gardiner, ljus mm till huset blev såå fint. Blev en planeringskväll på jobbet också så nu är det full rulle med mitt administrativa.

Städdag

på jobbet har pysslat och donat och joxat och trixat och flyttat och skurat pust men jäklars fint blev det. Men först på morron då startade jag med detta projekt   hi hi men efter 5 min så var det full fart på huset. tjingeling!

En trevlig dag

Morgonen började med skjuts av liten till skolan,,,iväg till jobbet och lite småprat för att sedan åka till Lernia för att vädra av sig lite,,tillbaka på huset och ideérna började rejält att snurra på.. Gick hem med ett stoort leende på läpparna och längtar till onsdagen. Kram på er alla.


Detta blev mitt lilla kvällsslappande  att virka mormorsrutor till filten jag håller på med. För någon dag sen så blev jag färdig med detta projekt som jag har haft liggandes ett tag  

Helgen

gick i slapparfart,,fredag då städade vi bort julen och bara var där hemma, lördag så gjorde vi inte så väldigt mycket heller satt och handarbetade och Peter och Rasmus spelade lite tvspel 




, middagen hade Peter gjort så fint med maten och till efterrätt gjorde vi chokladfondue med frukt till 



, söndag var samma där väääldigt lugn med lite handarbete både stickning och virkning.    

filten som jag håller på att virka. Gjorde även om en liten stickhörna för mina garner mm. 

Ingen kul start

på denna morron,,,tung och myycket snö utanför garaget så de blidde apostlahästarna till jobbet och Rasmus åkte taxi till farmor på jobbet,,grr att dom inte kan hålla undan..nåväl nu är jag hemma igen.

Håller på att fixa med lite mat och strax kommer grannarna för att göra oss lite sällskap vid matbordet (köttet kommer från henne)

Första arbetsdagen

på år 2012,,,lite seg dag idag här på huset men vi ligger på samma våglängd jag och S idag *ler* bara ta dagen som den kommer blir bra i slutändan.

Eftermiddagen då började det hända lite saker på huset,,,suttit och planerat för att köra igång Länkarna på nytt. Efter middan gick jag ner till grannen en sväng me lite böcker till hennes dotter blev en kaffetår och lite surr. Imorrn blir de gymet.

Första dagen på 2012

Oj vad konstigt det kändes att skriva 2012 man har ju precis vant sig att skriva 2011 men nu är det året förbi och fort gick de. Idag så har vi mest varit här hemma och joxat på i Rasmus rum, han har målat en förvaringsgrej för flera lådor framöver så blir det även lite ommålning i hans rum.

På eftermiddan då kom grannen över med sin dotter och dom hade nybakad sockerkaka mumsfillibabba vad smarrig den var tack så mycket vännen H.

RSS 2.0