Mera mys

Maja myser för fullt myskatten :)

Mys

Blev bjuden på middag av min kära granne H och hennes dotter smarriga plättar med glass, svartvinbärs sylt och jättegod krusbärs marmelad :), nu blev de mys på balkongen med gröna lyktor

Gomorron

Onsdag, idag vaknade man tidigt blir en lång dag med lite blandade aktiviteter dagtid som slutar med ett stickkafe men vad gör de när man har trevliga människor omkring sig :)

Härlig höstkväll

Idag började skolan för Rasmus så nu är allt i sin ordning med rutiner. Dagen för min del har bara varit bra planerat och fixat i ordning inför morgondagens möte
 
En härlig höstbild

Lilla VM

Idag ska,dottern Kajsa och spela Lilla VM i Boden. Jag och Doris åker och ser matchen som börjar kl 17
Denna bild är från förra helgen när Kajsa var på målvaktsläger. Elsa, Lydia och Kajsa. Lydia är en tjej från Australien som numera spelar i Piteå.

Ännu

En riktigt varm och härlig dag. I helgen blir de nån sväng till Boden då dottern ska spela Lilla VM i fotboll
 
 
Denna bild är från Lycksele när vi var där tidigare i sommar

Härliga torsdag

Blev en heldag i Boden lite olika träffar, var trevligt. När jag kom hem åt vi middag för att sen ta en promenad till statoil för inhandling av glass sen gick vi och traskade i lugnan ro, besök till badplatsen vi har här på Malmudden så Rasmus slängde sig i med kläderna på :)

Härlig

Kväll denna onsdag

Onsdag

Värmen den fortsätter att leverera riktigt skönt. Har varit en riktigt bra dag idag, hantverk på dan och stickkafe ikväll :)
 
 
 
 
 
 

Varmt

Jahapp är de,tänkt att sommar kommer nu när sommarloven och semestrarna är över nåväl bara njuta och ta vara på dagarna för jag mår toppen :)

Vardag

Så skönt att vardagen anlänt, gossen har börjat fritids, gubben jobbar och jag börjar på nbv kan inte bli bättre :)

RSS 2.0