Sista dagen

För detta året 2011, fattar inte vart detta år har tagit vägen ändå har jag varit arbetslös fram tom den 14 november. Ska strax gå över till svärföräldrarna och äta lite gott med dom ikväll.

Dagen började med en rejäl sovmorron sov hela natten och drog iväg med 12 timmars sömn,,,kan nog ha behövt detta men tyvärr så var man ju då helt seg hela dagen lång. Drog iväg till Ormberget för att Rasmus ville åka lite bob kan säga vi var inte själv där i pulkbacken tror halva Luleå var där *ler*

Blev en stunds slappande när vi kom hem från backen sen så gick vi till svärföräldrarna och åt lite god mat och bara umgicks blev dock inget 12 slaget för någon av oss igår men man överlever det också.

Ledig dag

Idag var Susanne snäll och gav mig ledigt så strax ska hela familjen åka in till stan och göra den osäker *ler* näe vara lite smakråd till tjejerna och kanske dom hjälper mig med något fint.

Annandag jul

Tog de lugnt på förmiddan,,sen vid 10.30 åkte jag och Kajsa och hämtade upp en kollega åt mig, vidare till Börje Ohlson för att hämta tårtor och vidare till Magasinsgatan där vi hade lite julmys med fika. När vi slutade så drog jag vidare och hämtade Peter, Rasmus och Filip och skjutade dom och Kajsa till hockeyn. Hemma igen så myste jag och Ida med film och chips.











Ida med lillebror Rasmus,,,lite spex i bilen,,

Juldagen

var dagen då vi åkte hem från Kalix och tjejerna följde med till Luleå. Är så att för det mesta så är vi tillbaka här i Luleå bara för att min svärmor fyller år på självaste juldagen och nu detta år så blev hon 60 År..GRATTIS Anki!


     

Lite kulmys i bilen på väg hem mot Luleå





En rejäl stor sol som gluttade fram en stund på dagen.

Bäst att uppdatera

Har fått order från barn och vän att jag måste börja bli bättre på att uppdatera min blogg *ler* men jag är ju sååå trött på dagarna när jag jobbat och så är det inget roligt att skriva nåt inlägg då man inte har bilder. Men nu jäklars ska de förhoppningsvis bli bättre.

Förra veckan då var det förberedelser på jobbet inför dagen idag skulle göras utskick med inbjudan till julmyset. Satt på Lernia hela torsdagen för att börja lära mig bokföring de gick ändå rätt bra.

Fredag då åkte jag och Rasmus upp till Kalix till mina föräldrar fick hämtning av min bror som jag inte träffat sen i sommar. När vi kom till Kalix så åt vi lite snabblunch sen bar det av till utlandet (Torneå) för lite julhandling var faktiskt rätt lugnt och skönt med folk inte rusning som man hade trott.



Mamma och pappas fina julgran med lite spännande innehåll nertill var många som var nyfikna speciellt Rasmus han hade gått och läst och klämt på klapparna från dagen före julafton.




Fotografen Kajsa in action..




Utdelning av klappar fick bli Rasmus eftersom tomten var lite krasslig denna dagen


4:advent

Vart sjutton har dessa dagar och veckor tagit vägen jag hinner inte alls med märker jag. Denna helg blev rätt lugn var och hälsade på en kompis och hennes barn på lördag var längesen vi var dit sist så alla blev såå glada. När vi kom hem gick vi ner och var med grannen och hennes dotter. På kvällen då Peter kom hem från jobbet då fick Rasmus ett il och började dammsuga runt i lägenheten



Här funderar han på vart han ska fortsätta.





Idag söndag har Rasmus varit med H och Lea på bio och dom kom hem och hade fått sig lite ansiktsmålning




Så här fin blev han efter en underbar dag med grannen och dotter. Tack och jättekram till er H och L

Ännu

en vecka som sprungit iväg,,,sitter nu på jobbet och strukturerar och planerar,,,kommer bli bra med allt.

Maja

 




Katten som räcker ut tungan en härlig lite katt..


Måndag 12/12

Blev en riktigt stressig morron idag tack och lov fixade det sig så jag inte kom för sent,,,,dagen började med att jag åkte till jobbet för att invänta Inge när han kom så åkte vi till Lernia för en föreläsning om Diskriminering som en tjej vid namn Ida höll i riktigt bra. Var tillbaka på huset vid 12.30 tiden hade tydligen varit en riktigt stressig förmiddag för våran Susanne.


    

Lite pyssel vi höll på med på lördagen under dan,,klippa snöflingor var väl sådär en 25 år sen sist.

Träning

 



både fysiskt och psykiskt,,,,drar nu iväg till Actic och kör lite styrketräning känner min rygg och nacke kan behöva det. När jag kommer hem hade jag tänkt trycka ner nosen i Företagsekonomin.  
 




Detta avsnitt roade jag mig med under söndagskvällen...








Träningen var riktigt skön blev inte så väldigt mycket att läsa ekonomi men nu känner jag det är dags för lite mat i magen tänkte mysa med familjen på Mc Donalds idag *ler*




  
                                      Rasmus och                                                   Pappa Peter leker med Kapten Haddocks kikare

Nya möten

Sitter på jobbet idag och har plöjt igenom lite Företagsekonomi tyvärr ett ont måste,,, Blev en spännande eftermiddag med nya kontakter. Trivs bra på jobbet så man längtar redan till måndag igen *ler*

Julmys



På onsdagen hade Rasmus klass julmys med lite luciauppträdande jätteduktiga barn vi har



     
Igår torsdag så hade Rasmus och Peter pyntat julgranen och då passade även katten Sotis att vara med tyvärr gömde han sig när kameran åkte fram *ler*


Då hade vi

torsdag igen då,,tjo hänger inte riktigt med här i svängarna men jag tror allt att det börjar landa nu

Vad händer idag då,,ja just nu så springer Kalles Bud upp och ner med grejer som ska in i en av lokalerna

kl 13 ska jag och Susanne iväg på ett möte tror detta kan bli riktigt intressant att lyssna på


Mitt i veckan

Då var man på jobbet igen,,blev ingen sväng till Älvsbyn som de först var tänkt får helt enkelt ta det en annan dag och vecka. Har fixat och donat ihop inne på kontoret börjat strukturera bland pärmar.

Trött...

men en trevlig och spännande dag,,,kom till jobbet rätt tidigt idag så jag tog tag i mina företagsekonomiböcker och gjorde lite uppgifter sen var de full rulle med möten och grejs dagen lång.

tröttelitröttigt idag *jäsp* tror allt det blir en tidig kväll denna tisdag...

orkar inte lägga in några bilder denna dagen...

Det snöar!

Ja se de snöar, ja se de snöar, de var ju roligt hurra!




Såg ut så här nu på morron när jag kikade ut från balkongen var ju bara tvungen att fota


Haft en trevlig dag på jobbet med trevliga människor,,,blev även att njuta en stund med lite fransfärgning,,tack Rebecca..

Tog det lugnt en stund efter man intagit middagen sen gick jag ner en sväng till grannen H där fick jag lite kaffe och pepparkaka,,,lillgumsan L hade ju gjort sååå fina pepparkakor

Kalas

Under helgen så var vi i Kalix eftersom min kära mormor fyllde hela 90 år



Jättegrattis älskade mormor!



Några av blommorna hon fick




Blev även lite figurtillverkning av ballonger som min kära make fick i en liten förskottsjulklapp av min pappa




Så här fin blev han i sin hatt (lite suddig bild)




Koncentration på hög nivå,,,jätteduktiga tjejer som fixade ihop hattar, svanar, hundar mm

Företagsekonomi

Jahapp då har man varit förbi till Lernia och hämtat sig lite böcker så nu får man väl allt ta och trycka ner nosen i dom och slita håren från huvudet



Detta blir mitt framtida projekt med lite andra saker till tjohoo he he

Onsdag

Idag så var jag själv en stund på jobbet medans Susanne och hennes dotter Rebecca var och kikade på ett hus mer vill jag inte säga här *ler*



Här en glad Rebecca inför lite fotospex

Stickat

Ja då har man gjort färdigt 2 st av 3 halsdukar som blir lite julklappar

 

Dålig uppdatering

Tjingeling! Nu är jag här igen,,,blev en väääldigt dålig uppdatering förra veckan inte ett enda inlägg fy på mig *ler*

Nåväl måndag var det full rulle hämtade upp Marina på morronkvisten så vi skjutsade hennes son till skolan, sedan till jobbet för lite julpyntande, iväg med lite garner till damer som har hjälpt till att sticka fina saker till Hjälpsstickan, vidare till Boden för att ha ett möte med 3.7, pust vi hann iaf in en sväng till stan för att kika in på garnbutiken Trollgarner riktigt mysig butik. Snabba ryck hem sen för att skjutsa vännen Marina hem sen iväg för att plocka upp grabbarna som satt hos Kent Ringfrisören och gjorde sig fina och då fick jag ju möte KÄÄÄÄRLEKEN!



Här är hon den underbara Karma myyys!

RSS 2.0