Valborgsmässoafton

Idag var man ledig så de blev slappande på förmiddag sen mötte jag upp Susanne inne på garnaffären inhandlade lite garn till sommarlinne som jag börjat sticka. Hämtade hem gossen från skolan strax efter kl 1 så han var ute och lekte tills vi skulle äta detta blev vår middag

Helgen

I helgen har tjejerna varit här hos oss vi myste på såg lite film mm. Susanne var förbi en sväng på lördag fick sig nybakad sockerkaka och kaffe:). Har gjort färdigt min lurviga sjal den blev riktigt mysig

Jobbveckan slut

Då sprang denna vecka också iväg. Måndag möte med Länkarna, tisdag cirkelledarutbildning, onsdag föreläsning, torsdag stickkafe tyvärr inte så många men tog väl hand om dom som var på plats, fredag var riktigt lugn inte så mycke besök på huset så jag passade på att städa lite. När vi hämtat gossen på skolan och var hemma så bakade Peter en sockerkaka så när de var klart så kom Susanne hit och fick sig fika och lite surr. Nu har även mina älskade tjejer kommit till Lule så de blir mys i helgen.

Föreläsning

Har idag varit på landstingshuset med Susanne och Bengt på en föreläsning om hur man återkommer från psykiska problem detta område var i stort sett helt nytt för mig men de var en riktigt bra föreläsare.

Skärpning

Jaha då hade de gått 1 vecka igen och jag har inte bloggat. Förra veckan blev de fix och trix på jobbet inför fredagens evenemang. Blev även lite hantverk. Söndag följde jag med vännen Doris till Sävast på stickkafeet var 1 år sen jag var där sist är trevligt gäng där. Då for denna em/kväll också gick ner till vännen H där blev de kaffe och kaka sedan drog vi iväg och solade var skönt me 12 min powernap, väl hemma igen så blev de hårfärgning så strax är H sååå fin :)

Krassligt

Har idag haft gossen hemma eftersom han haft feber hela helgen så de blev en dag extra att kurera, han var duktig på att hjälpa till idag

Bildarkiv

Sandra och Rasmus dansar till wii

Träningspass

Jahapp då stack denna onsdag iväg och min "påsklovsdag" men som sagt åkte till jobbet rätt tidigt på morron och gjorde Susanne sällskap över en kopp kaffe. När jag åkte vid 11 tiden hemåt så hämtade jag upp övriga familjen och drog in till stan för tjejerna skulle shoppa själv så shoppade jag och Peter lösviktste och ett jättegott kaffe med jordgubb/choklad smak. När vi hade lämnat av tjejerna på bussen for vi iväg till Pontus för lite träning jag styrke och Peter och Rasmus badade. En toppendag.

Glad Påsk!

Fick denna söta blomma av vännen Doris, tack raring och Glad Påsk Fick denna fina blomma av vännen Doris jättetack

Påskdan

En solig och mysig dag på isenEn mysig förmiddag på isen

Långfredag

Idag är det härligt och soligt väder ute,,,blir en tur över till Haparanda och kanske grannlandet,,,,

Kalix



Här ligger Rasmus och myser med en film innan sovdags..

Dagens middag

Denna söndag så fick jag lust att laga till lasagne är evigheter sen sist,,,sitter nu och inväntar grannen H och hennes dotter som varit på dans så då tänkte jag att dom skulle få smörja kråset efteråt.

Gulleplutt

   

Denna lilla tjej är ju bara såååå underbart söt och jättesnäll,,,ville hjälpa till att sticka *ler*

RSS 2.0